Har du også hørt, at du skal være personlig og gi’ værdi, når du deler indhold på de sociale medier?

Måske føler du, at du bruger laaaang tid på at skrive værdifulde opslag og følge alle de gode råd fra eksperterne. Og du føler, at du gør alt det rigtige, så kæmper du med at tiltrække følgere og være synlig. Dine opslag får sjældent særlig mange reaktioner eller likes, og det er svært at sælge noget som helst.

Hvor bliver resultaterne af?

content sweet spot

I denne Content Masterclass får du svaret på, hvad du i virkeligheden skal dele på de sociale medier. Og du lærer en simpel metode til at finde dit content sweet spot.

Så du kan få de resultater du drømmer om.

Uanset om det er at nå ud med et særligt budskab eller sælge dine produkter, ydelser, onlinekurser eller forløb.

Er du træt af at kæmpe en evig kamp mod algoritmen?

Med content-sweet-spot-metoden lærer du at dele lige præcis det, der får algoritmen til at arbejde med dig. Så du kan fokusere på at lave værdifuldt indhold i stedet for at skifte strategi, hver eneste gang der kommer en opdatering eller en ny trend.

 

Her er bare lidt af det, du kan, når du har set masterclass’en 👇

Hvilket online skrivekursus passer til dig?
R

Du ved præcis, hvad du skal dele på sociale medier for at tiltrække følgere, du kan forvandle til kunder i din forretning

R

Du ved, hvordan du kan kombinere værdi og salg i dine opslag, så du kan skrue op for resultaterne - uden at blive totalt sælge-helge-træls

R

Du ved, hvordan du kan kombinere værdi og salg i dine opslag, så du kan skrue op for resultaterne - uden at blive totalt sælge-helge-træls

R

Du kan forvandle enhver afsenderorienteret eller kedelig idé til scroll-stoppende content, som din målgruppe vi elske

R

Du kender hemmeligheden, der gør dig til gode venner med algoritmen

R

Du kan lægge en fleksibel content strategi, du rent faktisk kan holde

Du får kort sagt opskriften på, hvad du skal dele for at gi’ værdi til dine følgere og SAMTIDIG nå dine mål på sociale medier. Og du sparer tid, fordi du ikke længere skal bruge din energi på smarts hacks, der kun virker indtil den næste opdatering i algoritmen.

Metoden er IKKE for dig, der leder efter en quickfix, og som hellere vil ha’ en lang liste med færdige idéer, der alligevel ikke får dig til at skille dig ud. Til gengæld passer metoden perfekt til dig, der er klar til at ta’ action og arbejde med de sociale medier på en helt ny måde 

203 mennesker har investeret i Content Masterclass’en

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nu sidder jeg her og laver content til Instagram, og manner du skal da bare ha’ tak for alle de fif og al den læring. Det gør det så meget både sjovere og nemmere.

– Emilie, Muddy mind

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det var lige det kursus jeg stod og manglede!

– Sabina, coach

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg troede, jeg var god til LinkedIn og sociale medier i det hele taget, men jeg er blevet klogere.

– Lars, selvstændig konsulent

content sweet spot metoden

Hvordan kan du være sikker på at få resultater?

Jeg hedder Gitte Stounberg, og det er mig, der underviser på masterclass’en.

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet med content på sociale medier i mere end 10 år.

På Content masterclass’en lærer du den – overraskende simple metode-, som jeg har brugt til at bygge og skalere min egen forretning, og som har gjort, at jeg de seneste 5 år bl.a. har:

✔️ Solgt 3200+ online skrivekurser
✔️ Stået for
 102 fysiske workshops
✔️ Udsolgt oplaget af den bog, jeg har skrevet
✔️ Bygget en forretning op omkring det, jeg elsker allermest, uden at jeg har skulle knokle for at jagte kunder.

sweet spot metoden

Hvad koster det så at lære, hvad du skal dele for at få flere og større resultater på de sociale medier? 

279 kr. ekskl. moms

Du får adgang til masterclass’en straks efter køb. Så snart dit køb er registreret vil du modtage en mail med et personligt login, og du vil ha’ evighedsadgang til masterclass’en. Det betyder, at du kan gennemføre i det tempo, der passer dig – og vende tilbage igen og igen.

Har du spørgsmål til content masterclass’en?

Hvilke sociale medier virker sweet spot metoden til?

Sweet spot metoden er universel, og de principper du får kan bruges til alle sociale medier som fx Facebook, Instagram eller LinkedIn … men metoden kan også bruges til andre former for content som fx nyhedsbreve, blogindlæg, e-bøger, podcasts, youtube m.m.

Hvilke resultater kan jeg forvente?

Hvis du bruger den metode, du lærer i kurset, så kan du forvente at tiltrække mange flere af de rigtige følgere til dine profiler, og du vil også kunne forvente et større engagement – og du vil være mindre sårbar overfor ændringer i algoritmen.

Jeg har allerede købt et online skrivekursus ... lærer jeg noget nyt i masterclass'en??

Det kommer an på, hvilke kurser du har købt?

Hvis du har købt ‘Content Kursus’ eller deltaget på en af Gitte Stounbergs fysiske ‘Skriv til SoMe’-workshops, så er der intet nyt for dig i denne masterclass. Men hvis ikke, så vil du ikke opleve overlap. 

Hvad nu, hvis jeg ikke er god til at skrive?

Du behøver ikke ha’ noget særligt talent for at skrive for at være med. Masterclass’en handler om content, og det kan i princippet lige så godt være helt korte tekster, billeder eller videoer.

… og hvis du gerne vil være bedre til at skrive, så har du mulighed for at få onlinekurset ‘Skriv til SoMe’ med til en god pris, når du investerer i masterclass’en.

Kan jeg få pengene retur, hvis det ikke virker?

Der er tilfredshedsgaranti på alle online skrivekurser. Det betyder helt konkret, at du kan få alle dine penge retur, hvis du ikke lærer mindst én ny fed ting. Du skal blot skrive til hej@onlineskrivekurser.dk 

Det er så nemt at rose det, man selv har lavet … men hvad siger de tidligere kursister?