KUN I MAJ: SPAR 80%

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Skriv hurtigt og nemt

Online skrivekursus med opskriften på hvordan du bliver kreativ på kommando og kommer i flow. Så du aldrig mere skal lede efter inspiration eller sidde fast i en tekst, fordi ordene ikke vil ud.

Har du nogensinde siddet og stirret på et tomt word-dokument uden at ane, hvor du skulle starte?

$

Venter du altid på inspirationen, når du skal skrive?

$

Går du i stå undervejs?

$

Bliver du ved med at rette og flytte rundt på ord, fordi du ikke kan få det til at lyde HELT rigtigt?

$

Bruger du lang tid på at få skrevet bare en enkelt side?

$

Er du i tvivl om, hvor lang din tekst skal være, og hvornår den er færdig?

Sådan behøver det ikke at være!

Du behøver hverken bruge lang tid på at skrive eller kæmpe med dine tekster. Med onlinekurset ‘Skriv hurtigt og nemt’ lærer du en klassisk skrivestrategi (som bruges af journalister, copywritere og tekstforfattere), som kan hjælpe dig at blive kreativ på kommando.

Vil du lære, hvordan du bliver kreativ på kommando?

Med onlinekurset Skriv hurtigt og nemt lærer du en teknik til at skrive, der er så overraskende simpel, at du vil undre dig over, at du ikke har skrevet på denne måde før. Når du har gennemført ved du:

N

Hvordan din hjerne virker - og hvad der går galt, når du har svært ved at få ordene ud og sidder fast i din tekst.

N

Hvorfor journalister og tekstforfattere altid kan nå selv den strammeste deadline.

N

Hvordan du kan skrive enhver tekst hurtigt og effektivt.

N

Hvordan du undgår skriveblokeringer.

N

Hvor lange (eller korte!) dine tekster skal være - du får nemlig en metode, der kan guide dig

Kort sagt: Du får nemmere ved at skrive alle de nyhedsbreve, blogindlæg, opslag på sociale m.m., der fylder på din to-do-liste.

629 kursister har lært at skrive hurtigere.

Nogle kan du skrive nyhedsbreve på under en time og andre er “bare” blevet dobbelt så hurtige. Fælles er dog, at de alle har fået nemmere ved det. Også dem, der følte, at de skrev godt i forvejen.

 

★★★★★

Rikke er ordblind og kan nu skrive opslag, hun er tilfreds med – markant hurtigere

“Sidder her og nyder, at jeg kan lave et skriv, mens jeg nyder synet af min søn, der leger på gulvet. Dette kan jeg ene og alene pga., at jeg har investeret i dit onlinekursus om at skrive hurtigt. Det har givet mig så meget struktur, at jeg nu nemt og hurtigt (for mit vedkommende under 1,5 time – jeg er ordblind) kan lave et opslag, jeg oven i købet er rigtig godt tilfreds med. Dit kursus er en kæmpe hjælp og kan kun anbefale til det andre, der tænker ‘åh nej’, når de skal til at skrive.”

Rikke Steen, familierådgivning, autisme og ADHD 

★★★★★

Sarah kendte faktisk metoden i forvejen, men havde aldrig fået den implementeret

“OK det her er vildt. Jeg har lige skrevet nyhedsbrev på under 1 time ved at følge din model … et nyhedsbrev, der normalt ville tage mindst 2 timer og måske en hel eftermiddag at skrive. Jeg er vildt overrasket over, hvor stor en forskel det gjorde, at jeg fulgte din metode. Og jeg vil anbefale kurset til alle, der skriver deres egen markedsføring.”

Sarah Pedersen, Vissuel

★★★★★
Kristine tænkte, at hun allerede var god til at skrive – men blev alligevel overrasket over resultatet

Jeg blev klogere allerede i første modul. Kæmpe aha-moment for mig der. Jeg vidste godt, at jeg godt kan skrive, men jeg havde ikke troet, at jeg kunne gøre det så let som nu med de her teknikker. Kurset er bygget så fint op, så jeg ikke føler mig overvældet eller modløs på noget tidspunkt, men faktisk har lyst til at komme i gang med at skrive efter metoden.”

Kristine Lyngsø, vægtneutral sundhedscoach

★★★★★
Zoey gik ofte i stå – men nu er det blevet lidt nemmere

“Jeg har så meget at udtrykke, men går ofte i stå. Jeg synes stadig det kan være svært, men nu ligger det i planlægningen af det jeg skal skrive og ikke selve det at få det skrevet.  Det er mega fedt, at det er delt op på den måde, det er. Det er fedt, at det ikke er større. Jeg har ellers 100 online kurser, som jeg kun har fået set halvdelen af.Jeg kommer til at bruge teknikkerne, hver gang jeg skal skrive noget, og jeg vil anbefale kurset til alle, som skal skrive tekster til SoMe, hjemmesider osv.”

Zoey Ellinor, numerolog

★★★★★
Lena er den i virksomheden, der skriver tekster til hjemmesider, blogindlæg og andre ting – men hun manglede modeller og struktur

“Jeg havde været på en anden workshop hvor jeg ikke syntes, jeg fik det optimale ud af det. Jeg manglede nogle modeller og noget at støtte mig til. Men dette kursus har været håndgribeligt og noget, jeg kan gå til igen og igen.

Det går bedre nu, og den største læring har været at dele skriveprocessen op i steps. Og at det er en god ide bare at skrive uden at tænke på at rette til.

Jeg vil anbefale kurset til ansatte i virksomheder, der ikke har en decideret marketingafdeling, og hvor opgaverne hænger på en person.”

Lena Blad Hansen, Faktura-boks.dk

★★★★★

Phillip ville gerne leve af at skrive, men manglede et framework, der gjorde det nemt

Jeg rodede tit rundt i, hvor jeg skulle skrive hvad og manglede noget struktur på det hele.

Nu har jeg afprøvet metoden i lille skala på mock-ads, som jeg bare har skrevet for sjov, men også i lidt større skala, da jeg skrev en landingpage for en veninde (som hun var ret vild med og ikke havde rettelser til). Jeg vil anbefale kurset til enhver nybegyndt copywriter, der vil have styr på strukturen … og alle der har deres eget firma og vil gøre reklame for sig selv hvad enten det er on- eller offline.

Kurset har virkelig hjulpet mig meget. Det er få og “simple” råd – det er jo altid simpelt, når man ved det.

Phillip Dalby

Det tager kun 1,5 time at gennemføre kurset!

Flere af de tidligere kursister sparede den tid på at skrive allerede første gang de prøvede teknikkerne af i praksis. For den metode, du lærer i kurset, er hverken avanceret eller ny. Til gengæld er den effektiv. Og den virker med det samme. 

Din investering i at lære at skrive hurtigt og nemt er normalt 1495 ekskl. moms, men i dag og resten af maj, er din investering kun 299 kr.

… og så får du evighedsadgang til hele molevitten

PS: Du kan betale onlinekurset i rater uden ekstra gebyr.

KUN I MAJ: SPAR 80%

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Hej, jeg hedder Gitte Stounberg!

Nyhedsbreve, blogindlæg, hjemmesidetekster, opslag til de sociale medier, artikler, pressemeddelelser, tekster til foldere, bannere og postkort.

Jeg har skrevet alle typer tekster. Jeg er uddannet journalist og har efterhånden over 10 års praktisk erfaring med at skrive professionelt. Og siden 2018 har jeg også undervist selvstændige samt ansatte inden for kommunikation og marketing i at skrive.

Min tilgang til at skrive er meget praktisk orienteret. Og mit mål er at gøre det nemt for dig at skrive bedre tekster.

For det at skrive er et håndværk. Alle kan lære det, hvis blot de har de rigtige redskaber og teknikker.

Er onlinekurset Skriv hurtigt og nemt for mig?

N

Ja, hvis du føler, at du bruger for lang tid på at skrive og oplever, at skriveprocessen kan være frustrerende

N

Ja, hvis du skriver nyhedsbreve, blogindlæg, artikler, salgstekster, tekster til din hjemmeside, pressemeddelelser, e-bøger, opslag på de sociale medier m.m

N

Ja, hvis du er selvstændig eller ansat inden for kommunikation eller marketing og skriver ovenstående typer tekster.

r

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Hvad sker der, når du har købt kurset?

Du vil i løbet af et par minutter modtage en mail med en personlig kode til kursusplatformen Simplero, hvorefter du har adgang til al kursusmaterialet, som består af 14 kortere videomoduler (1,5 time i alt) samt worksheets og huskelister.

Du kan gå i gang præcis, når du har lyst, og du kan gense det igen og igen, så tit du vil.

SPAR 80%, OG FÅ EVIGHEDSADGANG TIL HELE MOLEVITTEN

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)