Skriv bedre tekster med ChatGPT

Det er ikke længere kun tekstforfattere og dem med et særligt talent, der kan skrive godt. Med ChatGPT kan alle lære skrive professionelle, fængende og overbevisende tekster …

Skriv bedre tekster med ChatGPT
Skriv bedre tekster med ChatGPT

Vil du lære, hvordan du kan bruge ChatGPT til at skrive bedre? Så du kan skrive mere professionelle tekster som fx nyhedsbreve, blogindlæg, opslag til sociale medier, salgssider, e-bøger m.m. på rekordtid?

Det er overraskende simpelt at skrive bedre med ChatGPT.

Men hvis du gør det forkert ender du med robot-tekster, ingen gider at læse.

Lige nu kan du få evighedsadgang til masterclass’en for kun 179 kr. ekskl. moms. Du kan gå i gang straks efter køb (du får tilsendt et personligt login), så du kan bruge de overraskende simple teknikker til at skrive bedre med det samme. Hvis du ikke allerede bruger ChatGPT, så får du også en guide til, hvordan du opretter dig som gratis bruger.

Flere og flere lærer, hvordan de kan bruge kunstig intelligens til at skrive bedre tekster

Her er bare lidt af det, som du kan, når du har set masterclass’en om, hvordan du skriver bedre tekster med ChatGPT 👇

N

Du ved, hvordan du kommer fra "jeg aner ikke, hvad jeg skal skrive" til masser af idéer og udkast til færdige tekster på rekordtid

N

Du har fået en metode til at finde på BEDRE overskrifter - også nogle du aldrig selv var kommet frem til

N

Du kan få ChatGPT til at skrive udkast tekster, som du NEMT selv kan rette til - eller færdige opslag til sociale medier på under 6 minutter

N

Du har lært, hvor meget du rent faktisk kan bruge ChatGPT til - og hvordan du sparer ekstremt meget tid på særlige skriveopgaver

N

Du kender de 4 metoder, der kan få ChatGPT til at skrive, så det lyder som dig og ikke en robot - du skal bare vælge den, du bedst kan li'

N

Du ved, hvordan du nemt kan bruge ChatGPT til at finpudse dine tekster - så de bliver sjovere, bedre og mere fængende at læse

N

Du ved præcis, hvordan du skal skrive til ChatGPT for at få de svar, du har brug for.

Du har nu et valg 👇

Vi står på tærsklen til en udvikling, der kommer til at ændre den måde, vi skriver tekster på for altid.

Du kan vælge at være en af dem, der har travlt med at kritisere og fremhæve alt det, der er galt med ChatGPT. Eller du kan vælge at være en af dem, der lærer, hvordan du bruger den nye teknologi på en god måde. For teknologien er her, og den går ikke væk igen. Til gengæld får alle, der lærer at bruge den, et forspring.

Få evighedsadgang til masterclass’en for kun 179 kr. ekskl. moms.

647 kursister er i gang med at skrive bedre tekster med ChatGPt 

 

Vil du lære, hvordan du overraskende nemt skrive bedre tekster?

Skriv bedre tekster med ChatGPT

Få adgang til masterclass’en der lærer dig, hvordan du skriver hurtigere og bedre tekster

Din underviser på masterclass’en er tekstforfatter Gitte Stounberg

Hun er uddannet journalist og har 10+ års praktisk erfaring som tekstforfatter. De sidste 4 år har hun undervist mere end 2000 kursister i, hvordan de skriver bedre tekster, og hun underviser også i brugen af ChatGPT hos b.la. GoLearn. 

“Jeg har ALDRIG tidligere oplevet et skriveværktøj eller teknik, der har betydet så meget for min måde at skrive på – og som kan gøre det så nemt for så mange at skrive bedre tekster.”

Du kan være i gang med at skrive bedre tekster om 2 minutter

Din investering i at lære, hvordan du overraskende nemt kan skrive bedre tekster er 179 kr. ekskl. moms. Og ja, det er et engangsbeløb. Og ja, du kan også sagtens være med, selvom du kun har den gratis version af ChatGPT.

Du får tilsendt et personligt login til masterclass’en straks efter køb, så du kan komme i gang med det samme. Og du får evighedsadgang, så du kan vende tilbage og se masterclass’en igen, så tit du vil.

Passer masterclass’en til dig?

Hvem kan få noget ud af ChatGPT?

Det korte svar er alle! I denn masterclass fokuserer vi på, hvordan du kan bruge det til at skrive bedre tekster, og den er målrettet dig, der skriver professionelt. Måske er du selvstændig eller måske er du ansat inden for kommunikation og marketing?

Hvad koster det?

Masterclass’en koster 179 kr. og tager udgangspunkt i den version af ChatGPT, der er gratis at bruge. 

Hvor og hvornår foregår masterclass'en i ChatGPT?

Du får adgang til masterclass’en straks efter køb, så du kan se den, når det passer dig. Og du vælger selv om det skal foregå i sofaen eller ved dit skrivebord. 

Hvad hvis jeg ikke er særlig god til at skrive?

I så fald har du fundet din nye bedste ven, for ChatGPT gør det meget nemmere end det nogensinde har været før. 

Hvad nu hvis jeg har spørgsmål?

Det er muligt at stille spørgsmål under masterclass’en, og Gitte Stounberg svarer løbende, så du kan få hjælp, hvis du er gået i stå, eller hvis der er noget, du ikke forstår

Hvor lang tid tager masterclass'en?

Selve masterclass’en varer en time – og udover den får du adgang til MASSER af forskellige eksempler på prompts, så det bliver nemt for dig at komme hurtigt i gang.

Kan jeg fortryde mit køb?

Du kan få alle dine penge tilbage, hvis du har set masterclass’en uden at lære en eneste ny ting. Du skal blot skrive til Gitte Stounberg, inden der er gået 10 dage.

Vil du blive ved med at gøre tingene på den gammeldags måde … eller vil du OGSÅ ha’ et forspring?

647 kursister er allerede i gang ✍️

100% TILFREDSHEDSGARANTI ELLER PENGENE TILBAGE