Det lykkedes! Minikurset i at skrive, så det sælger er på vej til dig … og måske ligger den første mail allerede i din indbakke ✍️

Men stop lige!

Jeg har nemlig et par spørgsmål til dig:

Skriver du opslag til de sociale medier? Er du nogensinde i tvivl om, hvordan du kan skrive opslag, der både sælger og giver dine følgere værdi?

… og gad du godt, at der fandtes en magisk opskrift på, hvordan du kunne skrive sælgende opslag, din målgruppe vil elske at læse?

Hvis du kan svare ja til de spørgsmål, så skal du lige ha’ en særlig mulighed, som ikke findes andre steder:

Du kan nemlig få tekstforfatter-opskriften på, hvordan du kombinerer værdi og salg i det indhold, du deler på de sociale medier for kun 111 kr. ekskl. moms.

Sælg 9x mere på SoMe

Få tekstforfatterens små, men effektive skrivetricks samt sweet-spot-strategien til at skrive opslag, din målgruppe vil elske at læse, like og kommentere

… samtidig med, at du sælger dine produkter, services og ydelser

Din her-og-nu-findes-ikke-andre-steder-pris er 111 kr. ekskl. moms

Er du nogensinde i tvivl om, hvor meget du kan tillade dig at sælge, når du skriver opslag?

… uden at det bliver træls for dine følgere?

Så er der en god nyhed til dig her.

For det kan faktisk godt lade sig gøre at skrive sælgende opslag uden at gå på kompromis med den værdi, du også gerne vil dele. Og det gør det altså lidt sjovere for dig at skrive opslag, når den tid du bruger også kan ses på bundlinjen.

Sælg 9x mere på SoMe er en online værktøjskasse proppet med tekstforfatter-tricks til at skrive opslag, der sælger … og som din målgruppe vil elske at læse.

N

9 tekstforfatter-strategier til at skrive sælgende opslag, som dine følgere vil elske at læse (oh yes - det kan godt lade sig gøre).

N

Hvordan du med simple tricks kan skrive bedre og mere sælgende opslag - på den ikke træls måde.

N

Svaret på, hvordan du fikser det, hvis dine opslag ikke sælger, selvom du gør alt det rigtige.

Hvor mange kan du svare “JA!” til?

Dette online skrivekursus er målrettet dig, der gerne vil skrive mere sælgende opslag på de sociale medier – samtidig med at du deler værdifuldt indhold.

Hvis du kan svare ja til mindst 3 af spørgsmålene herunder, så er der en god chance for, at kurset er perfekt for dig:

N

Skriver du opslag til fx Instagram, Facebook eller LinkedIn ... og vil du gerne ha' mere ud af den tid, du bruger?

N

Mangler du af og til ny inspiration til at skrive opslag, som giver større resultater, og som din målgruppe vil elske?

N

Arbejder du professionelt med de sociale medier; enten som selvstændig eller ansat inden for kommunikation eller marketing?

N

Gad du godt ha' en værktøjskasse med simple tekstforfatter-tricks, som du også kan bruge til andre typer tekster som fx nyhedsbreve og tekster på din hjemmeside?

Det kan faktisk godt lade sig gøre at sælge på sociale medier – uden at gå på kompromis med indholdet

Din investering i at lære,
hvordan du skriver sælgende opslag, din målgruppe vil elske at læse
er 111 kr. ekskl. moms.

Kender vi hinanden?

Jeg hedder Gitte Stounberg, og jeg kan fortælle, at jeg er uddannet journalist og har over 10 års praktisk erfaring med tekstforfatning. Især i nyhedsbreve og på sociale medier.

Journalisten i mig brænder for at lave værdifuldt indhold, som folk elsker at følge. Men iværksætteren i mig ved, at vi ikke laver indhold for hyggens skyld. Der skal også skabes resultater og bundlinjer.

Heldigvis behøver det ene ikke udelukke det andet – og i dette online skrivekursus, viser jeg dig hvordan, du kan arbejde med indhold. Du vil få de strategier jeg har brugt til at hjælpe både små selvstændige og større virksomheder – og som jeg selv har brugt til at få mere end 6000 følgere på sociale medier (på tværs af platforme) og til at sælge mere end 3000 online skrivekurser på 4 år. 

 

r

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Hvad sker der, når du har købt kurset?

Når du køber dette online skrivekursus modtager du et personligt login til kursusplatformen Simplero, hvor du kan ta’ kurset i det tempo, der passer dig. Du har evighedsadgang til alle strategier og skrivelektioner, så du kan vende tilbage igen og igen.

TILFREDSHEDSGARANTI

Hos onlineskrivekurser.dk kan vi kun li’ glade kunder – derfor tilbyder vi også altid en tilfredshedsgaranti. Det betyder helt konkret, at hvis du opdager, at kurset ikke var noget for dig, så skal du blot skrive til os, og så får du alle dine penge tilbage.