Skriv til SoMe

Vil du gerne ha’ opskriften på at skrive opslag, som din målgruppe ville elske at læse … og som også vil kunne få dem til at reagere med likes, kommentarer, klik og køb?

Du kan faktisk godt lære det … også selvom du ikke er professionel tekstforfatter eller har en uddannelse i at skrive.

Det er meget nemmere (og hurtigere!) at lave indhold til de sociale medier, hvis du er god til at skrive 

Skriv gode opslag til sociale medier

Er træt af at bruge timevis på at skrive opslag og være i tvivl om det, du har skrevet er godt nok? Og er du træt af at skrive opslag, der ikke giver resultater?

Lige nu kan du få evighedsadgang til dette online skrivekursus. Det betyder at du kan vende tilbage til kurset, så tit du vil. Og du kan gå i gang straks efter køb (du får tilsendt et personligt login), så du kan bruge de overraskende simple teknikker til at skrive dit næste opslag.

Læser folk dine opslag? Eller er du en af dem, man scroller forbi?

Med Skriv til SoMe får du en værktøjskasse, der gør det nemt for dig at skrive bedre opslag, som du også selv er tilfreds med 👇

N

Den universelle model til at skrive SoMe-opslag, som kan bruges, uanset om du skriver til Facebook, LinkedIn eller Instagram

N

De 11 måder du kan starte et opslag på, så der aldrig mere er nogen, der scroller forbi dit content

N

Det journalistiske trick til skarpe budskaber, så du let kan vælge hvad der skal med, og hvad du skal gemme til et andet opslag

N

Tekstforfatterens dos and dont's til at skrive gode til de sociale medier - og som du let selv kan bruge

N

En guide til at udvikle din personlige skrivestil og sende forskellige signaler med din tekst

N

Den hemmelige ingrediens som kan gøre ethvert opslag mere spændende at læse

Hvis du nogensinde er i tvivl om, hvorvidt det du har skrevet er godt nok, så kan du få din skriveselvtillid tilbage her, så du kan nå dit mål om fx at:

⇢ få flere følgere
⇢ øge engagementet
⇢ etablere dig som ekspert i din branche
⇢ få flere læsere på nyhedsbrevet
⇢ sælge mere

Du får evighedsadgang med det samme – og pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

Hej! Kender vi hinanden?

Jeg skrev engang et opslag, der gav 748 nye læsere på nyhedsbrevet. Og jeg skrev et andet opslag, der solgte for 57.000 kr. Og et tredje opslag, der stak fuldstændig af i likes, kommentarer og visninger … og som resulterede i en hel del nye følgere og fik to journalister til at ringe og bede om et interview.

Tror du, at det er tilfældigt?

Eller heldigt?

Svaret kommer her:

Det var fuldstændig planlagt ✍️

Hverken indholdet eller den måde, jeg skrev opslagene på var tilfældig. For hvis der er noget, jeg har lært i de 12 år jeg har arbejdet professionelt med de sociale medier, så er det, at jeg kan planlægge mig til resultater.

Hvis ikke vi kender hinanden, så kan jeg fortælle, at jeg hedder Gitte Stounberg. Jeg er oprindeligt uddannet journalist, men de seneste 10 år har jeg arbejdet med content marketing på de sociale medier. Og i dette online kursus har jeg samlet al min erfaring og viden om at skrive godt til de sociale medier. Så du kan få nemmere ved at nå dit mål.

Du kan være i gang med at skrive bedre opslag til de sociale medier om 2 minutter

Alle kan lære at skrive

Din pris for at lære, hvordan du overraskende nemt kan skrive opslag til sociale medier er 995. kr. ekskl. moms 

  Skriv gode opslag til sociale medier

  Passer ‘Skriv til SoMe’ til dig?

  Hvad koster det?

  Skriv til SoMe koster 995 kr. Det er et engangsbeløb, og du får evighedsadgang.

  Hvor og hvornår foregår online kurset?

  Du får adgang til hele molevitten straks efter køb, så du kan se det, når det passer dig. Og du vælger selv om det skal foregå i sofaen eller ved dit skrivebord. 

  Hvad hvis jeg ikke er særlig god til at skrive?

  Ja, så bliver du netop rigtig glad for dette kursus. Blandt tidligere kursister er både ordblinde og andre, der har oplevet, at de for første gang nogensinde har fået LYST til at skrive noget og troen på, at de kan.

  Hvad nu hvis jeg har spørgsmål?

  Det er muligt at stille spørgsmål under masterclass’en, og Gitte Stounberg svarer løbende, så du kan få hjælp, hvis du er gået i stå, eller hvis der er noget, du ikke forstår

  Kan jeg fortryde mit køb?

  Du kan få alle dine penge tilbage, hvis du har set masterclass’en uden at lære en eneste ny ting. Du skal blot skrive til Gitte Stounberg, inden der er gået 10 dage.