Skrivemodeller

Skyd genvej til bedre tekster og kickstart din inspiration med opskriften på, hvordan du kan skrive spændende om det samme igen og igen

Skrivemodeller er den NEMME genvej til at skrive bedre tekster

(og de kan meget hurtigt blive til dit nye yndlingsværktøj).

Onlinekurset Skrivemodeller er helt kort fortalt værktøjskasse med modeller, skabeloner og andre opskrifter, der kickstarter inspirationen og forvandler løse idéer til fremragende tekster.

N

Modellerne guider dig til, hvordan du skal fange folks opmærksomhed, og hvor du skal starte.

N

De viser dig, hvordan du skal fortsætte.

N

Så folk læser med indtil det sidste punktum.

N

Modellerne kan både bruges af dig, der er erfaren og har brug for ny inspiration til at skrive om det samme på nye spændende måder.

N

Og de kan bruges af dig, der er helt ny og har brug for hjælp til at få nemmere ved at skrive.

Med tekstforfatterens værktøjskasse kan du ramme plet med dine tekster hver gang

Vil du høre en hemmelighed?

Du behøver ikke vente på inspirationen for at kunne skrive gode tekster. Der er INGEN profesionelle tekstforfattere, der starter fra bunden, når de skal skrive. De bruger modeller og skabeloner til at få styr på deres tekst.

$

Til at kickstarte deres inspiration og skrive spændende om det samme igen og igen.

$

Til at finde finde på overskrifter, der rent faktisk virker.

$

Og til at tjekke om de har det hele med.

Skrivemodeller er et fleksibelt QUICKFIX til dine tekster

Sådan helt kort får du en værktøjskasse til at skrive professionelle tekster:

N

12 fleksible skrivemodeller til fremragende tekster. Det er klassiske og velafprøvede modeller, som du kan bruge til at kickstarte din inspiration og få ideer til at skrive om det samme på nye måder – igen og igen.

N

7 universelle overskriftsmodeller og psykologiske triggere, der kan forvandle dine overskrifter fra middelmådige til magnetiske.

N

3 opskrifter, der guider dig til uimodståelige knapper og call to actions.

N

Tjeklister til tekster, overskrifter og salgssider, så du ved, om det du har skrevet er godt nok, eller hvad du mangler.

N

5 elementer, som enhver god tekst består af, så du ved, hvordan du skal arbejde med dine ord og sætninger, så dine tekster virker.

N

1 skrivelektion, der lærer dig, hvordan du skriver smart ved at kende din hjerne – så det bliver nemmere end nogensinde før, at få dine ord ud af hovedet og ned på papiret – eller ind i worddokumentet på din computeren.

Din investering i et værktøj, der kan kickstarte din inspiration og gi’ idéer til nye spændende måder at skrive om det samme IGEN og IGEN er normalt 995 kr. ekskl. moms.

Sig hej til din underviser!

Jeg hedder Gitte Stounberg, og måske kender vi allerede hinanden? Hvis ikke så skal du vide, at jeg er uddannet journalist og har over 10 års praktisk erfaring med indholdsbaseret markedsføring og PR.

Det vil jeg sige, at jeg har skrevet alt fra artikler til nyhedsbreve, blogindlæg, annoncer, salgssider, indhold til sociale medier, e-bøger, hjemmesidetekster, pressemeddelelser m.m. De sidste 4 år har jeg dog primært undervist selvstændige samt kommunikations- og marketingansatte i, hvordan de skriver bedre tekster. 

Skrivekurset her indeholder nogle af de redskaber, som jeg selv bruger allermest – uanset hvilken type tekst, jeg skriver. Og jeg har gjort mig umage med at lave en værktøjskasse, der er ligetil at gå til og nem at bruge.

kursister har investeret i skrivemodellerne 👇

★★★★★
Phillip er freelance tekstforfatter og skriver for kunder:

“Opskrifterne kommer til at være et rigtig godt redskab i min værktøjskasse, når jeg skal skrive for mine klienter, da en god del af reklame i dag foregår på de sociale medier. Jeg har før taget kurser hos Gitte, og jeg er vild med hendes måde at lære fra sig på.”

Phillip Dalby – freelance tekstforfatter

★★★★★
Laura sælger online kurser og bruger modellerne til salgssider
“Det passer mig så godt, at skrivemodellerne bare ligger i mit arkiv, og at jeg kan finde en frem til en given opgave. Jeg havde sådan brug for 1:1 vejledning og gad ikke modeller, men nu er jeg glad for dem. ”

Laura Terkildsen, Laura Lava

★★★★★
Gitte er revisor og markedsfører sig via sociale medier:

“Skrivemodeller der kan gøre mit liv nemmere! Ja tak! Jøsses en lækker investering! Det er 100 procent det, jeg har haft brug for! Opskrifter jeg kan hive frem og bruge til at lave endnu bedre opslag! Alle opskrifterne kan jeg printe ud, og have liggende så jeg kan tage dem frem når jeg har brug for dem! Det er så enkelt og ligetil. Genialt!”

Gitte Haugaard, 2Tal-Regnskab

★★★★★
Sara er kunstner og sælger blandt andet sine tegninger og plakater via de sociale medier:

“Er vildt begejstret som altid! Skal helt sikkert bruge opskrifterne som kladde, hver gang jeg laver opslag.”

Sara, Magical Art

Få adgang til hele værktøjskassen med det samme 🔥


Dette onlinekursus er målrettet dig, der skriver professionelle tekster som fx nyhedsbreve, blogindlæg, opslag til sociale medier, annoncer, salgssider, pressemeddelelser, hjemmesidetekster m.m. Du kan bruge de redskaber, du får, til at skrive både sælgende og værdiskabende tekster.

Spørgsmålet er blot, om du vil ha’ en værktøjskasse, der giver dig et forspring, næste gang der skal skrives noget?

r

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Hvad sker der, når du har købt kurset?

Når du køber dette online skrivekursus modtager du et personligt login til kursusplatformen Simplero, hvor du kan ta’ kurset i det tempo, der passer dig. Du har evighedsadgang til alle modeller og skrivelektioner, så du kan vende tilbage igen og igen.