Hej – jeg hedder Gitte Stounberg, og det er mig, der står bag onlineskrivekurser.dk

Jeg er uddannet journalist, og jeg har mere end 10 års praktisk erfaring med markedsføring, hvor jeg som tekstforfatter har skrevet alt fra nyhedsbreve, salgstekster, opslag på sociale medier, hjemmesidetekster, pressemeddelelser, e-bøger, landingpages m.m.

Online skrivekurser opstod langt ude på landet i 2018. Det hele startede, da jeg havde brug for at lære noget om et bestemt emne.

Men det var bøvlet at komme på kursus.

For når man bor herude, vælter man sig ikke ligefrem i fede kursustilbud … og i øvrigt ville jeg være klogere med det samme. Og ikke først om en uge eller en måneds tid.

Men så faldt jeg over et online kursus.

Jeg var skeptisk, men kurset var billigt, og der var masser af meget gode og glade udtalelser, så jeg tog et sats og købte en plads … og jeg var blown away.
Det var seriøst det bedste kursus, jeg nogensinde havde været på.

Undervisningen samlet i små overskuelige hapsere. Her var ikke nogen snik snak og dumme spørgsmål fra en eller en anden ovre i hjørnet. Her var fokus. Og jeg kunne endda gennemføre ved mit eget skrivebord om aftenen. Præcis på det tidspunkt det passede mig bedst.

… og så opstod ideen til onlineskrivekurser.dk.

For jeg er jo ikke den eneste, der er pjattet med frihed og fleksibilitet i mit liv. Frihed til at arbejde, når jeg vil og være mere sammen med mine børn. Og ja, også frihed til at lære nyt. På præcis det tidspunkt det passer. Fra præcis det sted i verden, det passer. Uanset om det er fra den anden side af jorden, hjemmefra skrivebordet (eller sofaen) eller en gåtur i skoven.

Vil du gerne være bedre til at skrive?

solgte kurser siden 2019

er blevet bedre til at skrive med et online skrivekursus

elsker at læse nyhedsbrevet