RESTEN AF MARTS KAN DU SPARE 1000 KR

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Online copywritingkusus for dig, der gerne vil skrive som en tekstforfatter – uden at være det

Lad mig gætte …

Du vil gerne skrive bedre og mere autentiske (salgs)tekster. Tekster med kant og personlighed. Tekster der får mennesker i din målgruppe til opdage dig, og tekster der forvandler dem til kunder gennem salgssider, nyhedsbreve, opslag på sociale medier, annoncer m.m.

Hvilket online skrivekursus passer til dig?

Hvis du kender det her, så er det træls:

“Der er mange, der klikker, men de køber ikke”

“Mange siger til mig, at det lyder spændende – men det bliver aldrig til mere”

“Jeg har fulgt alle de gode råd, men det virker stadig ikke”

“Jeg aner ikke, hvor det går galt?”

Den gode nyhed er, at du nemt kan fikse problemet ved at hyre en  tekstforfatter til et par tusind kroner i timen.

… eller du kan vælge at gøre noget ved en gang for alle og beslutte dig for at lære, hvad det egentlig er tekstforfattere gør, når de skriver 👇

Du kan få adgang til alle de fifs, opskrifter og metoder tekstforfattere bruger til at skrive så det sælger for 1995 kr. ekskl. moms. Det er sådan cirka samme pris, som det koster at booke en tekstforfatter blot en enkelt time.

Hvis du gerne vil skrive, så det sælger, så handler det hverken om at skrive godt, være god til kommaer eller være super kreativ. Du behøver ikke at ha’ haft talent for at skrive, siden du var barn, og du må faktisk gerne beholde din samvittighed.

 

Hvis du vil sælge, så handler det “bare” om at kunne skrive overbevisende.

Så folk forstår. Og så de kan mærke det helt ned i maven, hvorfor de skal investere i dig og det, du sælger.

Det er det, som tekstforfattere kan. Og det kan alle lære ✍️

“Men hvor godt virker de teknikker og metoder, du får?”

… tjah, plejer man ikke at sige, at sandheden kommer fra børn, fulde folk og tidligere kursister ✍️

*** bare lige så der ikke er nogen tvivl: Udtalelserne her kommer fra kursister, der har deltaget på andre onlineforløb og kurser, hvor deltagerne har lært nogle af de teknikker og metoder, du kommer til at få i onlinekurset Skriv så det sælger. 

Skal jeg lære dig at skrive så det sælger?

Jeg har arbejdet med tekstforfatning og markedsføring i mere end 10 år, og i den tid har jeg hjulpet alt fra små soloselvstændige til landsdækkende organisationer med at sælge mere.

Men det startede et helt andet sted.

Jeg er nemlig oprindeligt journalist, og det smitter af på mine online skrivekurser. For her finder du ingen manipulerende salgsteknikker eller sleske kneb. Alt du lærer er baseret på ærlighed og et ønske om at hjælpe dig til at gøre en større forskel for flere. Ved at øge dit salg.

Siden 2018 har jeg:

✔️ Solgt 3000 online skrivekurser til næsten 2000 kursister.
✔️ Afholdt 42 fysiske workshops for bl.a. små iværksættere og soloselvstændige i Spinderihallerne, studerende på SDU og flere erhvervsnetværk i Vejle.
✔️ Skrevet salgstekster som fx nyhedsbreve og salgssider for 34 virksomheder og organisationer.
✔️ Undervist 22 selvstændige i 1:1 forløb, hvor de har lært at skrive sig til et større salg.

Du kan nu få fingrene i 11-trins-opskriften på, hvordan du skal skrive enhver salgstekst

… også selvom du ikke er professionel tekstforfatter, og uanset om du skal skrive opslag til sociale medier, salgssider, annoncer eller en større kampagne med flere nyhedsbreve.

Step

1

3 spørgsmål du ALTID skal stille dig selv inden du går i gang

Det værste du kan gøre er at gå direkte i gang med at skrive uden at stille disse spørgsmål først.

Step

2

Kick-off-metoden

Enhver god salgstekst starter med en plan (og nej, det er ikke så kedeligt som det lyder). Det er til gengæld det, der sikrer, at du når dit salgsmål (og jo, det dine resultater bliver afgjort allerede her).

STEP

3

Tekstforfatter-hack der viser de RIGTIGE ord til din tekst

Der findes ikke en liste med magiske ord, der altid sælger. Til gengæld findes der simple metoder til at finde frem til lige præcis de ord, du skal skrive med for at overbevise din målgruppe.

STEP

4

De 5 måder at sælge på

Der findes 5 forskellige måder du kan skrive din tekst på – og det er afgørende, at du vælger den rigtige, hvis du gerne vil sælge.

STEP

5

Tekstforfatterens universelle skriveredskaber

Uanset hvilken salgstekst du skal skrive, så består den af flere elementer, og i dette step lærer du, hvordan professionelle tekstforfattere bygger deres tekster op inkl. skrivemodeller til sælgende tekster, psykologiske triggere, sælgende testimonials og simple, men overraskende effektive hacks.

STEP

6

Opskriften på gennemslagskraft

Hvis du skal sælge noget som helst, så skal du sørge for, at din målgruppe ikke kan overse dig. I dette step får du en simpel metode, som du skal bruge til meget mere end “bare” dine titler og overskrifter.

STEP

7

Den journalistiske metode: Kreativ på kommando

Du behøver hverken vente på inspirationen eller bruge uendeligt lang tid på at skrive din salgstekst. Her lærer du nemlig en overset metode, der gør det NEMT for dig at skrive (og efter dette step vil du ærge dig over, at du ikke har kendt denne metode før).

STEP

8

8-trins opskriften til flere klik og køb

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du slutter dine salgstekster, eller hvad du skriver på dine knaptekster. Ganske få ord kan gøre en forskel for din konvertering, og derfor får du her opskriften på, hvordan du finder de helt rigtige.

STEP

9

Djævle-listen  

The devil is ind the detail, og i dette step lærer du præcis, hvilke detaljer der er vigtige. Og hvordan du med simple greb kan lave de ændringer, der kan ses på bundlinjen.

STEP

10

Tekstforfatterens ChatGPT-guide 

Hvordan kan du forbedre din salgstekst? Her får du tekstforfatterens liste over, hvad du skal kigge efter samt en guide til, hvordan du kan bruge ChatGPT til at optimere det, du har skrevet – du vil blive overrasket over, hvordan du kan bruge kunstig intelligens til at spotte de ting, du ikke selv havde fået øje på.

STEP

11

Det sidste trin, du ikke må glemme

Hvis ikke du gennemfører dette trin (som alt for mange glemmer), så skræmmer du mindst 11% de potentielle kunder væk. Spørgsmålet er, om du begår denne dumme fejl?

+ ekstra nørde-lektioner til dig, der gerne vil godt kan li’ at skrive dig til endnu større resultater

?

9 uimodståelige ingredienser

Har du nogensinde hørt om psykologiske triggers? Hvis ikke så bliver dette formentlig en af dine yndlingslektioner i onlinekurset, for det du lærer i kurset her kan løfte enhver salgstekst.

?

Storytelling-metoden

Der er meget snak om storytelling, men de færreste bruger det (på den rigtige måde). Her lærer du hvordan samt hvornår du evt. skal bruge din personlige historie og dine kunders.

?

'23 tendenser

Ved du hvad det allervigtigste er, når du skriver salgstekster i 2023? Hvis ikke så ved du det, når du har set denne nørde-lektion, der også vil gi’ dig svaret på, hvorfor så mange salgstekster flopper.

?

17 tekstforfatterhacks

Der findes masser af små greb, du kan bruge (og fælder du skal undgå), når du skriver en salgstekst. Men det er prikken over dine i’er og detaljerne, der kan hæve dit salg fra middelmådigt til imponerende.

▶︎▶︎▶︎ Du får også svaret på, hvad du kan gøre, hvis din salgstekst ikke sælger 

… og nej, det hjælper desværre hverken at råbe de grimmeste ord, du kender eller kaste med computeren …

A

9 årsager til, at salget udebliver inkl. svaret på, hvordan du fikser det

Det er sgu træls at ha’ gjort sig umage og se på, at resultaterne udebliver. Men med denne liste kan du forberede dig og undgå de klassiske fælder til at folk ikke køber.

100% TILFREDSHEDSGARANTI

Er du i tvivl om, hvorvidt kurset er det rigtige valg for dig?

Så husk, at du kan fortryde dit køb. Du skal blot skrive til Gitte, inden der er gået 14 dage, så får du alle dine penge retur. Vi har indtil videre solgt over 3000 online skrivekurser til mere end 1700 glade kursister.

RESTEN AF MARTS KAN DU SPARE 1000 KR

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

N

Hvad koster det?

 Normalt koster det 1995 kr. ekskl. moms at få fingrene i de effektive tekstforfattermetoder og copywriting-tricks i ‘Skriv så det sælger’.

Du kan vælge at betale i rater uden ekstra gebyr.

… og stadig få fingrene i de samme effektive copywritingteknikker, som professionelle tekstforfattere bruger til at skrive, så det sælger.

 

N

Værd at vide

Du får adgang til hele molevitten straks efter køb. Du får selvfølgelig evighedsadgang til alle lektioner og al materialet inklusiv eventuelle, fremtidige opdateringer. Det betyder, at du kan ta’ kurset, når det passer dig – uanset om det er ved dit skrivebord, på en café med en god kop kaffe eller i din pyjamas på sofaen.