Skriv 21 x bedre

Bliv bedre til at skrive dag for dag med simple redskaber, øvelser og teknikker, der kan forvandle dine tekster fra farveløse til fabelagtige.

Vil du gerne være bedre til at skrive?

Føler du ikke, at du skriver professionelt nok?

Gad du godt vide, hvordan du overraskende simpelt kan forbedre dine tekster?

Vil du gerne lære at skrive mere personligt?

… og så andre siger “wooow?”?

ONLINE SKRIVEKURSUS

Til dig der gerne vil lære at skrive godt og skrive bedre nyhedsbreve, blogindlæg, salgssider, opslag på sociale medier, webtekster m.m.

ONLINE SKRIVEKURSUS

Til dig der gerne vil lære at skrive godt og skrive bedre nyhedsbreve, blogindlæg, salgssider, opslag på sociale medier, webtekster m.m.

Vil du gerne være bedre til at skrive?

Føler du ikke, at du skriver professionelt nok?

Gad du godt vide, hvordan du overraskende simpelt kan forbedre dine tekster?

Vil du gerne lære at skrive mere personligt?

… og så andre siger “wooow?”?

Din investering i at blive 21 x bedre til at skrive og få adgang til de samme teknikker som professionelle copywritere og tekstforfattere bruger er 1995 kr ekskl. moms.

At skrive er et håndværk – og det kan læres!

Du behøver ikke tusind års erfaring eller et særligt talent for blive godt til at skrive!

Med onlinekurset ‘Skriv 21 x bedre kan du blive bedre til at skrive på en måde, hvor du tager et lille skridt hver dag. Hver dag i 21 dage vil du få en ny teknik, som professionelle tekstforfattere og journalister bruger til at skrive, så det fænger.

Du vil få teknikker, som du kan bruge til at sikre, at din tekst får opmærksomhed og dit budskab ikke kan overses. Du vil få metoder til at skrive skarpe budskaber. Og til at bygge dine tekster op, så de er fængende at læse, og så man ikke kan slippe dem igen.

Hvert eneste redskab, du lærer, kan opgradere dine tekster.

Og jo flere du lærer at bruge, jo bedre bliver det, du skriver:

N

nyhedsbreve

N

blogindlæg

N

hjemmesidetekster

N

salgssider

N

annoncer

N

pressemeddelelser

N

opslag på sociale medier

Du kan få adgang til alle de skriveredskaber til at skrive fabelagtige tekster MED DET SAMME.

Sandheden er, at de færreste læser det, du skriver!

For vi lever i  en tid, hvor vi drukner i opdateringer på de sociale medier, lyntilbud og nyhedsbreve. Vejen fra fuld fokus til nul interesse er kort, og din målgruppe kan jo ikke se på din tekst, om dit budskab er vigtigt og kan gøre en forskel. Du skal gøre dig fortjent til deres opmærksomhed.

… og hvis dine ord er kedelige, så finder folk på noget mere spændende at lave! 

Hvad siger tidligere kursister?

 

★★★★★

“Nu skriver jeg tekster, som jeg kan være stolt af!

Jeg synes Gitte Stounbergs skrivekursus er kanon godt.

Jeg har i en længere periode haft et skriveblok, hvor jeg bare ikke kunne komme på nogle tekster, som var fangende og anderledes fra andre.

I kurset har jeg fået en masse redskaber, som har hjulpet mig med komme af med skriveblokket og nu skrive tekster, som jeg kan være stolt af.” – Rikshan Selvarajah, Saroni Agency I/S

★★★★★
“Det har været en øjenåbner!

At deltage på Skriv 21 x bedre tekster, har været en øjenåbner. Både i forhold til hvordan jeg selv ser og arbejder med mine tekster, og hvordan andre ser og oplever dem.

Kurset er enkelt og overskueligt opbygget. De enkelte lektioner er nemme at gå til, og er nemt omsættelige til hverdagens udfordringer.

Et kursus fra Gitte Stounberg gavner på alle måder både dig selv, og dine tekster.” – Martin Leth

 

★★★★★

Det overraskede mig, hvor nemt og inspirerende Gitte gør det, så jeg får lyst til at skrive.

Hele undervisningen er sat op på en enkel og overskuelig måde og med mange fantastiske guldkorn.

Kurset har gjort en kæmpe forskel for mig og givet mig mere mod på at skrive. Jeg skal stadigvæk øve mig, men nu har jeg nogle fantastiske redskaber jeg kan bruge. Jeg vil mene at alle vil kunne have glædet at kurset. Man får her en fantastik inspirationen til at begynde at skrive, og jeg kan varmt anbefale Gitte kursus.” – Bettina B. Borgen, Certified Qigong Instructor

Prø’li’å’hør’her

Alle kan lære at skrive bedre med de teknikker, som professionelle copywritere og tekstforfattere bruger.

Det kræver selvfølgelig øvelse at blive rigtige god. Men det kræver allermest de rigtige værktøjer, så du ved, hvordan du skal skrue på ord og sætninger, så de virker på den rigtige på.

Med online skrivekurset Skriv 21 x bedre får du teknikkerne til at lære at skrive godt. Eller til at skrive endnu bedre.

Sådan bliver du 21 x bedre til at skrive

Onlinekurset ‘Skriv 21 x bedre’ er designet, så det er NEMT for dig at gennemføre, og så det er NEMT for dig, at ta’ de skriveteknikker, du lærer, i brug bagefter.

$

Du vil få en daglig mail i 21 dage samt online videolektioner, der indeholder et konkret redskab, der hver for sig gør dine tekster bedre.

$

Hver dag bliver du guider til, hvordan du kan blive bedre til at skrive med en kort videolektion, eksempler og skriveøvelser.

$

De teknikker, du får, er universelle og kan bruges til alle typer tekster som fx nyhedsbreve, indhold til sociale medier, blogindlæg, salgssider og landingpages, tekster til hjemmesider, annoncer m.m.

$

Du får evighedsadgang til materialet, så du ikke behøver at lære det hele på én gang, og så du kan vende tilbage til din værktøjskasse igen og igen.

Jeg hedder Gitte Stounberg, og jeg er din underviser

Min baggrund er en uddannelse som journalist og 10+ års praktisk erfaring med at skrive professionelt. Jeg har skrevet alt fra klassiske journalistiske artikler til kommunikationsstrategier og markedsføringstekster som fx nyhedsbreve, salgssider, annonce, hjemmesidetekster m.m.

Siden 2018 har jeg undervist andre i kunsten at skrive.

De sidste 3 år år har jeg solgt over 1700 online skrivekurser og -workshops, og jeg har undervist over 1100 kursister i, hvordan de skriver bedre og mere professionelt.

…. og hvad kan du så forvente at lære i de 21 skrivelektioner?

Lektion

1

Hemmeligheden bag at skrive professionelt

Den simple forskel på tekster der bliver læst, og dem der ikke gør. Og hvordan du bliver en af dem, der skriver på den første måde.

Lektion

2

Kreativ på kommando

Ved at vide, hvordan din hjerne virker, kan du skrive alle tekster hurtigt og effektivt; uden skriveblokeringer og frustrationer undervejs.

Lektion

3

Journalistens vigtigste værktøj

Lær hvordan du NEMT skriver knivskarpe budskaber efter VSVSSADKPIRPES-metoden. Selv titlen på modellen kan du huske efter denne lektion.

Lektion

4

Forvandl en overskrift fra middelmådig til magnetisk

Hvad gør du, når du har skrevet en r*vsyg overskrift, som du godt ved ikke får nogen til at reagere … med mindre de virkelig keder sig? Få teknikkerne til at opgradere dine overskrifter inklusiv 7 universelle overskriftsmodeller.

Lektion

5

Førstehåndsindtrykket

Ved du, hvorfor de fleste tekster bliver sorteret fra på forhånd? Gør du? Det ved du efter denne lektion.

Lektion

6

Det oversete ord

Ved at udskifte ét ord i dine tekster, virker det du skriver markant mere nærværende. Og fængende. Og relevant.

Lektion

7

Et klassisk skriveråd

Det du lærer i denne lektion tror de fleste, at de mestrer. Men det gør de færreste, når det kommer til stykket.

Lektion

8

ATTENTION-teknikken

Det du lærer i denne lektion tror de fleste, at de mestrer. Men det gør de færreste, når det kommer til stykket.

Lektion

9

Genveje til at skrive sig ind i din målgruppes hjerter

Det er ikke en kunst at skrive, så dit budskab rammer din målgruppe lige i hjertet. I hvert fald ikke, hvis du ved, hvordan du skyder genvej.

Lektion

10

Byggeklodser

Dine sætninger består af byggeklodser. Og hvis du lærer at sætte dem rigtigt sammen, så bliver dine sætninger både lettere at læse, og dit budskab går bedre igennem.

Lektion

11

Et-par-ekstra-sekunder-reglen

Hvis du bruger et par ekstra sekunder og lidt ekstra kærlighed på denne type ord, så kan du forvandle alle tekster fra at være trivielle til meget bedre.

Lektion

12

Rytmesans

Lær, hvordan du bruger rytme i din tekst til at skabe stemning og mere læse-lækre-sætninger … og til at fremhæve bestemte budskaber, så de ikke er til at overse.

Lektion

13

Det mest misforståede ord

Der er især et ord, der bliver misbrugt igen og igen. Især af folk der gerne vil sælge eller fremstå godt. Lær hvilket ord det er, og hvad du skal skrive i stedet.

Lektion

14

Kickstartere

Hvordan kickstarter du din tekst, så dine læsere ikke kan slippe den igen? Der findes forskellige (og ret simple) metoder, og dem lærer du i denne lektion.

Lektion

15

Få-læseren-til-at-se-det-for-sig-metoden

Du kender godt de tekster, som man bliver helt opslugt af, og hvor man nærmest føler, at man er til stede, ikke? Det kræver, at du husker fem ting i dine tekster.

Lektion

16

Det bedste tidspunkt at skrive på

Der findes ét tidspunkt, som er bedre end alle mulige andre at skrive på, når det handler om inspiration og om at skrive noget fantastisk. Ved du, hvornår det er?

Lektion

17

Lokke lokke lokke

Når du mestrer at lokkende, fanger du nemmere skimmerens og scrollerens opmærksomhed i en tid, hvor vi drukner i content, informationer og budskaber?

Lektion

18

Reaktionsgaranti

Hvordan skriver du dig til likes, kommentarer og delinger? Og klik, tilmeldinger og køb? I denne lektion får du 8 simple call-to-action-regler, der giver reaktionsgaranti.

Lektion

19

Hvor lang skal din tekst være?

Lang eller kort? Der findes ét simpelt spørgsmål, der for altid vil kunne besvare det problem for dig.

Lektion

20

Spring over, hvor gærdet er lavest

Hvordan skruer du lynhurtigt en fængende tekst sammen? Og hvordan skriver du om det samme emne igen og igen på nye spændende måder? Få alle tekstforfatteres yndlingsværktøj her.

Lektion

21

Det vigtigste skriveråd

Her bliver du simpelthen nødt til at vente i spænding, for dette skriveråd afsløres ikke, før du kender alle de andre.

r

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Straks efter tilmelding vil du modtage en faktura samt et personligt login til kursusplatformen Simplero. Du vil få en daglig mail i 21 dage. Når de 21 dage er gået vil du kunne finde alle lektioner, teknikker og øvelser på Simplero. En af de helt store fordele ved at online skrivekursus er, at du får evighedsadgang til alle lektioner og al materialet, så du kan vende tilbage og ta’ kurset igen og igen, når du har brug for at blive inspireret eller genopfriske dine skrive-skills. På den måde bliver læringen mere effektiv sammenlignet med én eller to dage i et lummert kursuslokale, hvor du alligevel ikke kan huske halvdelen bagefter.

Er du i tvivl, om ‘Skriv 21 x bedre’ er det rigtige onlinekursus for dig?

Onlinekurset er målrettet både dig, der gerne vil være bedre til at skrive, og dig der har brug for at kunne skrive professionelt, så din målgruppe rent faktisk gider at læse med. De teknikker du lærer er universelle og kan bruges til alle typer tekster.

Hvis du allerede er god til at skrive har du et fantastisk udgangspunkt for at blive endnu bedre. Og hvis ikke, vil du lynhurtigt opleve at blive bedre, for hver eneste skrivelektion vil gi’ dig redskaber, der kan forbedre dine tekster allerede næste gang, du skal skrive.

Er du stadig i tvivl?

Så skal du vide, at jeg giver pengene tilbage i 14 dage, hvis ikke du lærer mindst en fed ting i kurset.